Raamkozijnen


Ben je op zoek naar houten raamkozijnen? Houten kozijnen geven iedere ruimte een warme en ambachtelijke uitstraling. Wij maken al onze raamkozijnen van hardhout, zodat ze een mensenleven meegaan. We maken ze zoals jij ze nodig hebt en ze geven je de bescherming tegen geluid en weersinvloeden die je vertrekken ook echt warm maken. Hardhouten kozijnen zijn tevens makkelijk over te schilderen waardoor je gemakkelijk je huis kan restylen door de kozijnen een nieuw kleurtje te geven. Wist je dat houten kozijnen een hogere isolatiewaarde hebben dan kunststof kozijnen? Dit zorgt er dus voor dat je huis, appartement of kantoor energiezuiniger wordt. Hieronder zie je je keuzemogelijkheden, met vaste kozijnen, kozijnen met draairaam en draai- en kiepramen.

Raamkozijnen op maat

Bestel de kozijnen die jouw ruimtes nodig hebben en wij sturen je een technische tekening. We gaan niet zomaar aan de slag. Jij moet meer dan tevreden zijn en daarom vragen we je eerst om je toestemming aan de hand van de tekeningen. Zo weet je precies wat je krijgt. Van misverstanden word je niet gelukkig. Misverstanden kosten ook tijd en wij willen je juist veilig, voordelig én snel van dienst zijn. In ons assortiment hebben we vaste kozijnen, kozijnen met draai- en kiepraam, kozijnen met draairaam

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.