Skip to main content

Over ons


Houten Kozijn Outlet zomaar een webshop? Nee hoor. Houten Kozijnen Outlet is vooral een echt bedrijf, met echte mensen.

We doen iedere dag ons uiterste best om het jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Kwaliteit en sfeer met een paar muisklikken. Waarom zouden we moeilijk doen?

We zagen het levenslicht in januari 2015, als dochteronderneming van een gerenommeerd bedrijf dat al ruim 25 jaar staat voor kwaliteit in hardhouten kozijnen, schuifdeuren en tuindeuren. We verkopen precies dezelfde producten, maar dan net een beetje anders.

Anders in de zin dat wij ons richten op jou. Jij hebt wellicht helemaal geen tijd om uitgebreid te gaan ‘winkelen’. Je wil online zien wat je mogelijkheden zijn en direct actie ondernemen. Actie zonder eerst een onduidelijke offerte aan te vragen.

Houten Kozijnen Outlet laat je precies zien wat de kwaliteit die je zoekt, kost. Vinden we wel zo handig. Je bepaalt bovendien zelf wanneer wij je hardhouten kozijnen en deuren leveren. Zo heb je echt alles onder controle.

Houten kozijn outlet pand

Over jou


Jij bent de reden van ons bestaan. Dat klinkt ongetwijfeld een beetje zoetsappig, maar de feiten laten zien dat het wél klopt. Jij:

• zoekt de warmte, uitstraling en sfeer die hardhouten kozijnen en deuren je huis geven.
• wil kwaliteit voor een eerlijke prijs.
• bent gewend of wil heel graag wennen aan gemak en duidelijke service.
• wil vooraf zien wat je koopt, maar hebt geen zin om talloze winkels af te struinen.
• zoekt maatwerk.
• wil dat ‘what you see is what you get.’

Eigenlijk ben jij gewoon net zoals wij. Wij willen ook dat jij je oude huis, nieuwbouwwoning of alles wat daar tussenin ligt de sfeer geeft die het echt tot je thuis maakt. Wij willen bovendien graag dat je gelukkig bent met wat we je verkopen. Dat is goed voor jou en daarmee ook voor ons. Jij bent dus de reden dat Houten Kozijnen Outlet bestaat. Moeilijker hoeven we het niet te maken.

Wilt u meer weten over het bestelproces? Neem dan een kijkje op onze stappenplan pagina.