Skip to main content

Vast raamkozijn


Ben je op zoek naar een vast raamkozijn met vast glas? Bij Houten Kozijn Outlet kun je kiezen uit verschillende hardhouten kozijnen met vaste beglazing, variërend van één tot vier vakken. Alle vaste raamkozijnen zijn volledig op maat te bestellen.

Voordelen van een vast raam kozijn van hout

Een vast raam kozijn heeft diverse voordelen. Zo hebben dit soort kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen en ze kunnen in combinatie met een draairaam of draaikiepraam geplaatst worden. Een vast houten raam kozijn heeft geen draaiende delen. We monteren de glaslatten aan de binnenkant, om ze inbraakveilig en onderhoudsvriendelijk te maken. Vaste kozijnen geven je het voordeel van een energiezuinige ruimte en isoleren geluid goed.

Vast raamkozijn van hout met glas op maat

Je kunt bij Houtenkozijnoutlet.nl eenvoudig een kozijn met vast raam op maat bestellen. Dit kan zowel een klein als groot vast raam zijn. Allereerst maak je een keuze voor het aantal vakken. We beschikken over kozijnen variërend van één tot vier vakken. Wil je meer vakken, dan is dat ook mogelijk. Je kunt ook nog kiezen hoe je de vakken wilt hebben, horizontaal of verticaal. Vervolgens kun je de gewenste breedte en hoogte in millimeters handmatig invoeren.

Kozijn met vast glas bestelbaar in diverse kleuren

Onze vaste kozijnen op maat zijn in diverse kleuren te bestellen. We beschikken over de kleuren: crème, lichtgrijs en antraciet. Ook zijn er extra opties te selecteren zoals: een vast kozijn zonder glas, een kozijn met HR++ glas en een kozijn met HR++ met eenzijdig gelaagd veiligheidsglas. HR ++ glas is een isolatieglas dat ervoor zorgt dat jouw woning beter geïsoleerd is. Deze optie bieden wij aan vanuit een duurzaam, kwalitatief hoogstaand en kostenbesparend perspectief.

Vast kozijn inclusief ventilatierooster voor een prettig binnenklimaat

Wil je goed kunnen ventileren? Kies dan voor een vast raam met ventilatierooster. Het rooster zorgt ervoor dat je te allen tijde verse luchttoevoer hebt, terwijl je profiteert van de voordelen van een kozijn met vast raam. Het is overigens ook mogelijk ook mogelijk om van een vast raam naar een kiepraam te gaan. Je kunt dan jouw vaste raam laten vervangen door een kiepraam, waardoor je nog beter kunt ventileren.

Vast raam combineren met deur

Veel mensen kiezen voor een vast raam met deur, omdat ze hierdoor een optimale lichtinval in huis krijgen. Een vast kozijn van hout is bijzonder stijlvol in combinatie met een mooi deurkozijn en combineert alle voordelen van een vast kozijn van hout met de voordelen van een deur. Een houten kozijn met vast raam isoleert uitstekend en het vergroot je woongenot. Een vast houten raam met deur is qua prijs bij Houten Kozijn Outlet goed betaalbaar doordat we geen fysieke winkel hebben. In onze webshop bestel je een raamkozijn met vast glas altijd voor een voordelige prijs.

Alle vaste kozijnen worden optioneel met HR++-of HR +++- glas geleverd, tenzij je zelf kiest voor levering met glas. Deuren en tuindeuren leveren we optioneel met beslag en cilinders.