Skip to main content

VAST KOZIJN


Je kunt kiezen uit vier verschillende hardhouten kozijnen met vaste beglazing, variërend van één tot vier vakken. Een vast kozijn heeft geen draaiende delen. We monteren de glaslatten aan de binnenkant, om ze inbraakveilig en onderhoudsvriendelijk te maken. Vaste kozijnen geven je het voordeel van een energiezuinige ruimte en isoleren geluid bovendien goed. Op deze pagina zie je alle hardhouten vaste raamkozijnen.

HOUTEN VASTE KOZIJNEN OP MAAT

Je kunt bij houtenkozijnoutlet.nl eenvoudig een vast kozijn op maat bestellen. Eerst maak je een keuze voor het aantal vakken. We beschikken over kozijnen variërend van één tot vier vakken. Je kunt ook nog kiezen hoe je de vakken wilt hebben, horizontaal of verticaal. Vervolgens kun je de gewenste breedte en hoogte in millimeters handmatig invoeren.

VAST KOZIJN VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN

Onze vaste kozijnen op maat zijn in diverse kleuren te bestellen. We beschikken over de kleuren: crème, lichtgrijs en antraciet. Ook zijn er extra opties te selecteren zoals: een vast kozijn zonder glas, een kozijn met HR++ glas en een kozijn met HR++ met een zijde gelaagd veiligheidsglas. Een HR ++ glas is isolatieglas dat voorzien is van een dun laagje metaal. Deze optie bieden wij aan vanuit een duurzaam, kwalitatief hoogstaand en kostenbesparend perspectief.

VAST KOZIJN INCLUSIEF VENTILATIEROOSTER

Mocht je de ruimte willen laten ventileren, dan heb je ook nog de mogelijkheid om een ventilatierooster op maat erbij te nemen. Nadat alle stappen doorlopen zijn kun je het op maat gemaakte vast kozijn in het winkelmandje plaatsen en bestellen.

We leveren alle vaste kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.