Skip to main content

Houten draaikiepraam

Een houten draaikiepraam combineert de voordelen van een draai- en kiepraam ineen. Je kunt dit raamtype zowel naar binnen toe open draaien als op kiepstand zetten voor een optimale ventilatie. Onze draaikiepramen zijn in vrijwel alle gewenste breedte- en hoogtematen op maat te bestellen.

Draaikiepramen van hoge kwaliteit mahoniehout

Een houten draaikiepraam (ook wel kiep kantelraam of kantel kiepraam genoemd) is makkelijk te plaatsen en in iedere gewenste afmeting te bestellen. Onze kiep kantel ramen worden van 100% mahoniehout gemaakt. Dit is een uiterst stevige hardhoutsoort die bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Een draaikiepraam wordt standaard met een kierstandhouder in het kiepraam geleverd. Wil je een draaikiepraam in een bestaand kozijn laten plaatsen? Ook dat is mogelijk, maar we adviseren om een draaikiepraam altijd meteen compleet kozijn te laten plaatsen. Hierdoor heb je altijd de garantie dat de kwaliteit van je kozijn net zo goed is als de kwaliteit van je draaikiepraam.

Draai- en kiepraam voor een optimale woningventilatie

Doordat je een draairaam op kiepstand kunt zetten, kun je makkelijk jouw woning luchten. Bij goed weer kun je ook het raam naar binnen toe open draaien in een 90 of 180 graden hoek. Hierdoor creëer je makkelijk een prettig binnenklimaat en verse luchttoevoer. De naar binnen draaiende ramen zijn makkelijk bedienbaar en het beslag is in verschillende kleuren te bestellen. Een kozijn met een naar binnen draaiend raam kan bovendien uitgerust worden met HR++ en HR+++-glas. Doordat een houten draaikiepraam in winterstand kan worden gezet (kiepstand) kun je ook tijdens de wintermaanden goed luchten met dit kozijntype.

Bestel jouw draaikiepraam online

Draaikiep ramen bestel je eenvoudig online in onze webshop. Als je een raam met draai kiep functie wilt bestellen, kun je dit eenvoudig via onze webshop doen. Wij hanteren zeer scherpe prijzen, doordat we gaan fysieke winkels hebben maar alles via onze webshop verkopen. Het is wel mogelijk om langs te komen in onze showroom om de kozijnen in het echt te bekijken. Je kunt een draai-kiepraam met één, twee of drie vakken bestellen. Ze draaien en kantelen naar binnen.

Speciaal profiel voor extra isolatie van jouw woning

We maken ze met GU-beslag en een Deventer-kaderprofiel. Met dat speciale profiel wordt tocht- en geluidshinder voorkomen. Bovendien is je draai- en kiepraam en kozijn van hout onderhoudsvriendelijk. Je maakt het eenvoudig schoon doordat het naar binnen draait en kiept. De kozijnen zijn bij uitstek geschikt voor dakkapellen. Je kunt op verschillende manieren ventileren door de twee verschillende standen.

Inzethorren voor draaikiepramen bestellen

Wil je jouw draaikiepraam voorzien van inzethorren? Dat is heel goed mogelijk, want inzethorren en draaikiepramen gaan uitstekend samen. We kunnen horren in alle maten leveren, waardoor insecten en ander ongedierte niet je woning binnen kunnen dringen. Dit is ideaal in de zomerse maanden, wanneer je regelmatig je woning wilt luchten.

Een draaikiepraam samenstellen

Voor kozijnen met een draai-kiepraam helpen wij je vakkundig verder. Hierboven zie je al vele soorten modellen die je kunt kopen. Je hebt je bestelling al binnen vijf simpele stappen samengesteld. Kies allereerst welk draai-kiepraam je wilt kopen. Zo heb je de keuze uit één-, twee- en drievaks kozijnen met één of twee draai-kiepramen. Vul dan de gewenste breedte en hoogte, en draairichting in. Nadat je bestelling is geplaatst, produceren wij het draai-kiepraam in onze eigen fabriek. Op het moment dat de bestelling gereed is, nemen we contact met je op om een afspraak voor de levering te maken.

Meer weten? We helpen je graag!

Heb je opmerkingen of vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 435271 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnoutlet.nl. Daarnaast zijn we iedere werkdag te bereiken via onze online chat.

Al onze houten kozijnen worden geleverd zonder HR++ glas, tenzij je hier specifiek voor kiest tijdens het bestellen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.