Skip to main content

Draai-kiepraam

Een draai-kiepraam is bij ons te bestellen met één, twee of drie vakken. Ze draaien en kantelen naar binnen. We maken ze met GU-beslag en een Deventer-kaderprofiel. Met dat speciale profiel wordt tocht- en geluidshinder voorkomen. Bovendien is je hardhouten raamkozijn onderhoudsvriendelijk. Je maakt het eenvoudig schoon doordat het naar binnen draait en kiept. De kozijnen zijn bij uitstek geschikt voor dakkapellen. Je kunt op verschillende manieren ventileren door de twee verschillende standen.

Een draai-kiepraam samenstellen

Voor kozijnen met een draai-kiepraam helpen wij je vakkundig verder. Hierboven zie je al vele soorten modellen die je kunt kopen. Je hebt je bestelling al binnen vijf simpele stappen samengesteld. Kies allereerst welk draai-kiepraam je wilt kopen. Zo heb je de keuze uit één-, twee- en drievaks kozijnen met één of twee draai-kiepramen. Vul dan de gewenste breedte en hoogte, en draairichting in. Nadat je bestelling is geplaatst, produceren wij het draai-kiepraam in onze eigen fabriek. Op het moment dat de bestelling gereed is, nemen we contact met je op om een afspraak voor de levering te maken.

Stel ons je vragen

Heb je opmerkingen of vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 435271 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnoutlet.nl. Daarnaast zijn we iedere werkdag te bereiken via onze online chat.

We leveren al onze houten kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.