KOZIJNEN MET DRAAI-/KIEPRAAM


Je kiest bij ons uit hardhouten kozijn met een draai- en kiepraam met één, twee of drie vakken. Ze draaien en kantelen naar binnen. We maken ze met GU-beslag en een Deventer kaderprofiel. Met dat speciale profiel voorkomen we tocht- en geluidshinder. Het hardhouten raamkozijn is onderhoudsvriendelijk. Je maakt het eenvoudig schoon doordat het naar binnen draait en kiept. De kozijnen zijn bij uitstek geschikt voor dakkapellen. Je kunt op verschillende manieren ventileren door de twee verschillende standen. Op deze pagina zie je ons gehele aanbod.

Houten draai-/kiepraam

Voor hardhouten kozijnen met een draai- en kiepraam ben je bij houtenkozijnoutlet.nl aan het juiste adres. Op onze productpagina worden al vele soorten modellen getoond. Zo heb je de keuze uit 1 -, 2-, en 3-vaks kozijnen met een of twee draai-kiepramen. Je hoeft alleen nog maar de gewenste breedte en hoogte in te voeren en de gewenste draairichting.

Bestel direct een kozijn met draai-/kiepraam

Wil je meteen aan de slag met de bestelling van jouw kozijn met draai-/kiepraam? Je kunt online je raamkozijn direct samenstellen. Je kunt op houtenkozijnoutlet.nl 24/7 je bestelling plaatsen. Wanneer je de gewenste maten invoert, wordt dit direct opgeslagen. In slechts vijf simpele stappen bestel je een kozijn met draai-/kiepraam voor jouw woning of project. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, produceren wij het draai-/kiepraam in onze eigen fabriek. Op het moment dat de bestelling gereed is nemen we contact met je op om een afspraak voor de levering te maken.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.