Skip to main content

Garagedeur


Ben je op zoek naar een mooie houten garagedeur voor jouw garage? Wij maken massief houten garagedeuren op maat. Voor onze garagedeuren gebruiken we mahonie, een uiterst stevige houtsoort die nog vele jaren mooi blijft. Het maakt niet uit of je een gladde houten dubbele garagedeur wilt, of juist een met groeven: wij hebben een geschikte garagedeur voor je.

Enkele of dubbele houten garagedeur bestellen

Bij Houten Kozijn Outlet bestel je houten garagedeuren voor de voordeligste prijs. Wil je een enkele garagedeur van massief hout? Kijk dan eens bij onze houten deurkozijnen. Je vindt onze dubbele houten garagedeuren op deze pagina. Je kunt kiezen voor een dichte garagedeur met groeven of een gladde garagedeur. De minimale breedte is 1200 mm en de minimale hoogte is 1900 mm. Wil je liever een grotere garagedeur bestellen? We leveren een dubbele garagedeur van hout tot een maximale breedte van 2550 mm breed en 2590 mm hoog.

Openslaande garagedeuren van hout

Openslaande houten garagedeuren geven meteen een stevige en robuuste uitstraling aan jouw garage. Een garagedeur van hout die openslaand is, zorgt ook voor een optimale toegang voor motors, fietsen en andere grote tuinspullen zoals grasmaaiers. Doordat we onze houten garagedeuren volledig op maat maken, passen deze altijd perfect bij jouw garage.

Houten garagedeuren: wat is de prijs voor een deur op maat?

De prijs van houten garagedeuren is afhankelijk van de afmetingen van jouw garagedeur. De prijzen van houten garagedeuren kunnen ook variëren als je kiest voor een dubbele houten garagedeur met ramen. Kijk in dat geval ook eens bij onze tuindeuren. Hier kun je kiezen voor garagedeuren met dubbel of triple glas.

Bestel jouw garagedeur van hardhout bij onze outlet

Houten garagedeuren met kozijn en loopdeur bestel je voordelig bij onze outlet. Doordat we alleen een webshop hebben, kunnen we de kosten voor een houten garagedeur laag houden. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op +31 (0)162 435271 of mailen via: info@houtenkozijnoutlet.nl.