Skip to main content
Bestel voor 6 december en ontvang je kozijnen voor 31 december. Bestellingen die na 6 december worden geplaatst worden geleverd na 8 januari.
UNIEK IN NEDERLAND | Binnen 15 werkdagen GRATIS bezorgd
direct contact: 0162 435271

HOUTEN KOZIJN MET DRAAIRAAM


Een kozijn met draairaam koop je natuurlijk bij ons. De kozijnen van Houten Kozijn Outlet geven je huis of bedrijfspand een bijzonder fraaie uitstraling. Bovendien leveren wij je, zoals bij alles wat we maken, kwaliteit. De ramen draaien naar buiten en we voorzien ze van Habo-sluitingen en sluitkolommen. Deze voldoen aan alle eisen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Om tocht en geluidshinder te voorkomen, maken we ze rondom met een Deventer-kaderprofiel. Ook geven we alle ramen een geïntegreerde remschaar, waarmee je ze op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten.

Stel je draairaam naar wens samen

Via onze webshop is het heel gemakkelijk om je draairaam inclusief kozijn samen te stellen. Op deze pagina vind je verschillende modellen. Je hoeft alleen het gewenste model aan te klikken en vervolgens de gewenste maten in te voeren. Het draairaam wordt in onze eigen fabriek gemaakt.

Wij bieden je een simpele bestelprocedure aan en zorgen voor snelle afhandeling van je bestelling door een spoedige bezorging. Om misverstanden te voorkomen en betrouwbaar te kunnen leveren, handelen we volgens een vast stappenplan, zodat we de procedure nauwkeurig kunnen laten verlopen.

Wij hanteren scherpe prijzen

We heten natuurlijk niet voor niets Houten Kozijn Outlet. Bij ons profiteer je van de laagste prijs maatwerk kozijnen met draairaam. Op het moment dat je bestelling gereed is gemaakt in de fabriek nemen wij contact met je op om een afspraak voor de levering te maken. Een dag voor de gemaakte afspraak nemen wij contact met je op over de levertijd.

Neem bij vragen contact met ons op

Ons team aan specialisten staat iedere werkdag voor je klaar. Dus, als je advies nodig hebt of vragen wilt stellen over onze draairamen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnoutlet.nl of te bellen naar 0162 435271.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.