HOUTEN KOZIJN MET DRAAIRAAM


Een houten kozijn met draairaam koop je natuurlijk bij ons. Waarom? Heel eenvoudig, eigenlijk. Omdat ze je huis of bedrijfspand een bijzonder fraaie uitstraling geven. Bovendien leveren wij je, zoals bij alles wat we maken, kwaliteit. De ramen draaien naar buiten open en we voorzien ze van Habo sluitingen en sluitkolommen. Die voldoen aan alle eisen van het PKVW. Om tocht en geluidshinder te voorkomen, maken we ze rondom met een Deventer kaderprofiel. Ook geven we alle ramen een geïntegreerde remschaar, waarmee je ze op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten. Op deze pagina zie je al onze hardhouten kozijnen met draairaam.

Kies jouw favoriete houten kozijn met draairaam

Voor een klassiek kozijn met draairaam ben je bij houtenkozijnoutlet.nl aan het juiste adres. Op deze pagina vind je verschillende modellen. Je hoeft alleen het gewenste model aan te klikken en vervolgens de gewenste maten in te voeren. Ons houten kozijn met draairaam wordt in onze eigen fabriek gemaakt.

Bij houtenkozijnoutlet.nl bieden we je een simpele bestelprocedure en zorgen we voor snelle afhandeling van je bestelling door een spoedige bezorging. Om misverstanden te voorkomen en betrouwbaar te kunnen leveren, handelen we volgens een vast stappenplan zodat we de procedure nauwkeurig kunnen laten verlopen.

Scherpe prijzen voor jouw kozijn met draairaam

We heten natuurlijk niet voor niets houtenkozijnoutlet. Bij ons profiteer je van de laagste prijs maatwerk kozijnen met draairaam. Op het moment dat je bestelling gereed is gemaakt in de fabriek nemen wij contact met je op om een afspraak voor de levering te maken. Een dag voor de gemaakte afspraak nemen wij contact met je op over de levertijd.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.