Skip to main content

Draairaam


Een kozijn met draairaam koop je natuurlijk bij Houten Kozijn Outlet. Niet alleen krijg je bij ons altijd de scherpste prijs voor je draairaam, maar ook de beste kwaliteit kozijn. Wij produceren alle kozijnen in eigen beheer in onze werkplaats in Oosterhout. Hierdoor kunnen we altijd een hoogwaardig product garanderen, doordat we van begin tot het eind bij de productie van onze kozijnen betrokken zijn. Ook voor deurkozijnen, schuifpuien en garagedeuren kun je bij ons terecht.

Voordelig draairaam bestellen met hang- en sluitwerk

De kozijnen van Houten Kozijn Outlet geven je huis of bedrijfspand een bijzonder fraaie uitstraling. Al onze draai ramen zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van mahoniehout. De ramen draaien naar buiten en we voorzien ze van Habo-sluitingen en sluitkolommen. Deze voldoen aan alle eisen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Om tocht en geluidshinder te voorkomen, bevestigen we rondom het kozijn een Deventer-kaderprofiel. Ook geven we alle ramen een geïntegreerde remschaar, waarmee je ze op verschillende ventilatiestanden kunt vastzetten. Hierdoor isoleert jouw naar buiten draaiend raam als de beste en gaat deze nog vele jaren mee.

Stel je draairaam naar wens samen

Via onze webshop is het heel gemakkelijk om je draairaam van hout inclusief kozijn samen te stellen. Op deze pagina vind je verschillende modellen. Je hoeft alleen het gewenste model aan te klikken en vervolgens de gewenste maten in te voeren. Ook als je van een vast raam naar een draairaam wilt overgaan, kunnen we je helpen met het juiste kozijn. Het draairaam wordt in onze eigen fabriek gemaakt. Wij bieden je een simpele bestelprocedure aan en zorgen voor snelle afhandeling van je bestelling door een spoedige bezorging. Om misverstanden te voorkomen en betrouwbaar te kunnen leveren, handelen we volgens een vast stappenplan, zodat we de procedure nauwkeurig kunnen laten verlopen.

Wij hanteren scherpe prijzen voor draairamen

We heten natuurlijk niet voor niets Houten Kozijn Outlet. Bij ons profiteer je van de laagste prijs maatwerk kozijnen met draairaam. Op het moment dat je bestelling gereed is gemaakt in de fabriek nemen wij contact met je op om een afspraak voor de levering te maken. Een dag voor de gemaakte afspraak nemen wij contact met je op over de levertijd.

Neem contact met ons op

Ons team van specialisten staat iedere werkdag voor je klaar. Dus heb je advies nodig over onze draairamen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnoutlet.nl of te bellen naar 0162 435271.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.