Deurkozijn


Ben je op zoek naar houten deurkozijn? Dan ben je bij houtenkozijnoutlet.nl aan het juiste adres. Welk deurkozijn je ook wilt, wij kunnen alles op maat maken. Bij ons heb je de keuze uit een deurkozijn met zijlicht, bovenlicht of een combinatie van beide. Wanneer je een bestelling plaatst, dan komt deze direct bij ons binnen in de werkplaats. Alle deurkozijnen worden in onze eigen fabriek gemaakt.

Wij maken als eerste een technische tekening. Zodra deze klaar is sturen we deze naar je op ter goedkeuring. Op deze manier kan er geen miscommunicatie ontstaan over de maten. Bij goedkeuring gaan we direct aan de slag. Op deze pagina vind je ons aanbod aan hardhouten deurkozijnen.

Houten deurkozijnen kopen?

Je bent van plan een deurkozijn te kopen. Je kunt bij houtenkozijnoutlet.nl kiezen uit verschillende modellen houten deurkozijnen. Zo zijn er kozijnen met beglazing aan de zijkant of aan de bovenkant of aan de bovenkant en zijkant. We noemen dit bovenlichten en zijlichten. Wanneer je kiest voor een deurkozijn met kiepraam, ook wel klepraamkozijn genoemd, kun je de gewenste ruimte ventileren.

Deurkozijn op maat bestellen

Houtenkozijnoutlet.nl beschikt over een ruim assortiment aan houten deurkozijnen. Deze kunnen geheel op maat en naar eigen wens worden gemaakt. Een houten deurkozijn zorgt voor een warme, authentieke uitstraling van je woonruimtes. De kozijnen zijn ook nog eens duurzaam en makkelijk aan te passen aan de stijl van je huis. Heb je nog vragen over het bestelproces? Kijk voor de gehele werkwijze op de bestelproces-pagina.

Onze deurkozijnen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit hardhout. Tevens worden ze perfect op maat gemaakt en pas in productie genomen wanneer je volledig tevreden bent. Het voordeel van een houten deurkozijn op maat is dat deze goed geïsoleerd is en inbraak werend. Bestel je kozijnen vandaag nog online bij houtenkozijnoutlet.nl! Naast houten deurkozijnen produceren wij ook raamkozijnen, tuindeuren en schuifpuien.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.