Skip to main content

Deur inclusief kozijn


Ben je op zoek naar een deur inclusief kozijn? Bij Houten Kozijn Outlet helpen we je graag verder. Welk deurkozijn je ook wilt, wij maken alles perfect op maat. Bij ons heb je de keuze uit een deurkozijn met zijlicht, bovenlicht of een combinatie van beide. Wanneer je een bestelling plaatst, komt deze direct bij ons binnen in de werkplaats. Alle deurkozijnen worden in onze eigen fabriek gemaakt.

Wij maken als eerste een technische tekening. Zodra deze klaar is, sturen we deze naar je op ter goedkeuring. Op deze manier kan er geen miscommunicatie ontstaan over de maten. Bij goedkeuring gaan we direct aan de slag. Op deze pagina vind je ons aanbod aan hardhouten deurkozijnen.

Een deur inclusief kozijn bij ons kopen

Bij ons kies je uit verschillende modellen houten deurkozijnen. Zo kies je voor een deur inclusief kozijn met beglazing aan de zijkant en bovenkant óf aan de bovenkant en zijkant. We noemen dit bovenlichten en zijlichten. Wanneer je kiest voor een deurkozijn met kiepraam – ook wel klepraamkozijn genoemd – kun je de gewenste ruimte ventileren.

Een deurkozijn op maat bestellen

Wij beschikken over een ruim assortiment en maken het voor iedereen mogelijk om een deurkozijn op maat te bestellen. Een deur en kozijn van hout zorgen voor een warme, authentieke uitstraling van je woonruimtes. De kozijnen zijn ook nog eens duurzaam en makkelijk aan te passen aan de stijl van je huis.

Onze deurkozijnen zijn gemaakt van hardhout van hoogwaardige kwaliteit. Tevens worden ze perfect op maat gemaakt en pas in productie genomen wanneer je volledig tevreden bent. Het voordeel van een houten deurkozijn op maat is dat deze goed geïsoleerd en inbraakwerend is. Naast je deur inclusief kozijn maken wij ook raamkozijnentuindeuren en schuifpuien.

Vraag ons gerust om advies

Heb je vragen of advies nodig van onze professionals over een deur inclusief kozijn? Aarzel dan niet om ons te bellen via 0162 435271 of een e-mail te sturen naar info@houtenkozijnoutlet.nl. Wij staan bovendien iedere werkdag voor je klaar via onze online chat.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.