Skip to main content

Deurkozijn


Ben je op zoek naar een houten deur inclusief kozijn? Bij Houten Kozijn Outlet vind je alle soorten houten deurkozijnen. Wij maken alles op maat in onze eigen fabriek in Oosterhout. Onze deurkozijnen worden gemaakt van hardhout, waardoor ze een leven lang mee gaan. Wil je dus een houten deurkozijn voor de scherpste prijs? Bestel dan jouw deur op maat bij onze outlet.

Hoe kan ik een houten deurkozijn bestellen?

Je bestelt jouw houten deur kozijn heel eenvoudig via onze webshop. Kies jouw favoriete houten kozijnen met deur en vul de gewenste afmetingen in. Je kunt hier ook aangeven of jouw hardhouten buitendeur voorzien moet worden van glas, onderdorpel, deurbeslag, een plissé hordeur en eventueel een klepraam. Je kunt dan ook direct de gewenste kleur aangeven. Dit zijn RAL9001 (creme), RAL7030 (lichtgrijs) en RAL7016 (antracietgrijs). Zodra je jouw bestelling plaatst, maken we eerst nog een technische tekening. Deze sturen we per mail naar jou toe ter goedkeuring. Hierop staan alle technische specificaties en details van jouw bestelling. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op jouw technische tekening starten we met de productie. Je kunt jouw bestelling dus altijd nog controleren voordat je definitief akkoord geeft. Nadat we goedkeuring hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met jouw bestelling.

Een deur inclusief kozijn kopen

Bij ons kies je uit verschillende modellen houten deurkozijnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buitendeur inclusief kozijn van hout met beglazing aan de boven- en zijkant. Het is ook mogelijk om een hardhouten deurkozijn met alleen een zijlicht of alleen een bovenlicht te bestellen, of een buitendeur van massief hout. Kies je een buitendeur van hout met glas? Dan kun je aangeven of je jouw hardhouten buitendeur met HR++-glas of HR+++-glas wilt bestellen. De prijs van een houten buitendeur wordt bepaald door de afmetingen van de deur en het soort glas dat je kiest.

Een deurkozijn met hardhouten buitendeur op maat bestellen

Wil je een compleet nieuw kozijn met deur bestellen? Bij Houten Kozijn Outlet bestel je een houten deur met kozijn op maat. Wij hebben een ruim assortiment deurkozijnen van hardhout en maken deuren in vrijwel iedere hoogte en breedte. Een deur met kozijn van hout zorgt voor een warme en gezellige uitstraling van je woonruimte. De kozijnen zijn ook nog eens duurzaam en makkelijk aan te passen aan de stijl van je huis. Reden genoeg dus om ook een mooie houten buitendeur op maat te kopen. 

Hardhouten deur met kozijn

Onze deurkozijnen zijn gemaakt van hardhout van hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel van een houten deurkozijn op maat is dat deze goed geïsoleerd en inbraakwerend is. Naast je deur inclusief kozijn maken wij ook raamkozijnen, tuindeuren en schuifpuien

Vragen? We helpen je graag!

Heb je vragen of advies nodig over een nieuw deurkozijn? Onze professionals adviseren je graag over de juiste deurstijl van hout en welk type deur het beste bij jouw wensen past. Je kunt ons bellen via 0162 435271 of mailen naar: info@houtenkozijnoutlet.nl. Wil je snel antwoord op je vraag? Je kunt ons ook iedere werkdag bereiken via onze online chat. 

We leveren alle kozijnen zonder HR++-glas, tenzij je hier specifiek voor kiest. Deuren en tuindeuren worden zonder beslag en cilinders geleverd.