Skip to main content

Tuindeur


Met een houten tuindeur creëer je meer ruimte en haal je buiten naar binnen. Tuindeuren zorgen ook voor veel extra lichtinval in je huis en je kunt jouw tuindeuren maximaal openzetten. Een tuindeur van hout met houten kozijn is ook erg stevig en gaat nog vele jaren mee. Wil je voordelig een houten tuindeur kopen? Bekijk dan ons assortiment voor de beste prijzen.

Geef je woning een prachtige uitstraling met houten tuindeuren!

Hardhouten tuindeuren die openslaand zijn, geven een bijzonder mooie uitstraling aan jouw woning en vormen de ideale verbinding tussen je woonkamer en de tuin. Ze zorgen voor een prachtige lichtinval in huis en laten je woning er optisch groter uitzien. Tuindeuren met een houten kozijn zijn bovendien erg sfeervol door hun natuurlijke uitstraling en geven karakter aan je woning. De dubbele deuren zijn praktisch en je kunt jouw kozijn met tuindeuren volledig aanpassen naar jouw wensen.

Houten openslaande tuindeuren op maat

De houten tuindeuren met kozijn van Houten Kozijn Outlet bestel je geheel op maat. Deze zijn goed geïsoleerd en door het veiligheidsbeslag geef je inbrekers geen kans. Onze tuindeuren met kozijn zijn naar wens aan te passen. Je kunt de openslaande tuindeuren van hout bestellen met een bovenlicht, zijlicht of een combinatie van die twee. Openslaande houten deuren geven een chique uitstraling aan je woning en zijn ook makkelijk te schilderen. Daarnaast zijn ze een stuk voordeliger dan aluminium en stalen tuindeuren. Wil je dus een mooie tuindeur voor buiten bestellen? Bekijk dan ons aanbod. Elke tuindeur wordt inclusief kozijn geleverd.

Tuindeur met zijlicht of bovenlicht

Zijlicht of bovenlicht, wat is het verschil? Als je een houten tuindeur met zijlicht in het kozijn bestelt, zit er aan de zijkant van je deur een extra raam. Het raam kan zowel links als rechts geplaatst worden. Het is ook mogelijk om de ramen aan beide zijden te laten plaatsen. Kies je een hardhouten tuindeur met bovenlicht, dan wordt er de tuindeur met een klein raam erboven geplaatst. Je kunt ook voor houten openslaande tuindeuren met zijlichten én bovenlicht kiezen, voor maximale lichtinval. Houten tuindeuren met glas geven een ruimtelijke uitstraling aan je woning. Soms wordt er ook voor gekozen om in een garage of aanbouw een tuindeur met zijlicht te plaatsen.

Extra brede tuindeur of massief houten tuindeur? Aan jou de keuze

Wil je een extra brede tuindeur bestellen? Ook dat is mogelijk. Wij leveren tuindeuren tot een breedte van 4500 mm en met een maximale hoogte van 3100 mm. Hierdoor is er altijd een tuindeur in de juiste breedte en hoogte te leveren. Je kunt ook massief houten tuindeuren bestellen, met een glad ontwerp of een ontwerp met groeven. Houten kozijn tuindeuren zijn te bestellen met HR++-glas en HR+++-glas (ook wel dubbel en triple glas genoemd). Je kunt daarnaast de draairichting van de deur, wel of geen onderdorpel en de grondverfkleur (crème, lichtgrijs of antraciet) bepalen. Je bepaalt dus zelf hoe jouw tuindeur eruit komt te zien, en wat de kosten worden. Twijfel je tussen tuindeuren of een schuifpui? We hebben ook hele mooie schuifpuien in ons assortiment. 

Veiligheidsbeslag voor jouw openslaande deuren van hout

Bestel je nieuwe openslaande tuindeuren van hout, dan wil je natuurlijk wel dat deze veilig zijn. Je kunt jouw tuindeur met slot en kozijn bestellen met speciaal veiligheidsbeslag. Deze zijn SKG-gecertificeerd en hebben het Politiekeurmerk. Hierdoor ben je dus altijd verzekerd van een veilig houten kozijn met tuindeuren.

Maatwerk hordeuren voor tuindeuren

Wil je ook in de zomer van je openslaande tuin deuren genieten? Dan kun je jouw houten kozijn tuindeuren van horren laten voorzien. De hordeuren voor jouw openslaande tuindeuren worden precies op maat gemaakt, waardoor je jouw tuindeuren ‘s zomers helemaal open kunt zetten zonder overlast te krijgen van insecten.

Tuindeur online bestellen

Bij ons bestel je eenvoudig jouw houten tuindeur online. Tijdens het bestelproces vul je vijf eenvoudige stappen in. Je vult alle juiste specificaties en maten in en stuurt jouw bestelling in. Hierna maken wij een technische tekening op basis van de door jou opgegeven specificaties. Deze technische tekening sturen we vervolgens naar jou toe voor akkoord. Nadat je akkoord hebt gegeven, starten we met het maken van jouw tuindeur. Zo ben je dus altijd verzekerd van een perfect passende tuindeur op maat.

Meer weten? Onze klantenservice helpt je graag verder

Heb je nog vragen? Bel dan naar 0162 435271 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnoutlet.nl

We leveren alle hardhouten kozijnen zonder HR++ glas, tenzij je hier specifiek voor kiest. Deuren en tuindeuren leveren we zonder beslag en cilinders.