Skip to main content

Tuindeur


Met een houten tuindeur geef je je huis iets extra’s. Het creëert meer ruimte en je betrekt de tuin meer bij je huis. Ook creëer je met tuindeuren op maat meer lichtinval in je huis. Met hardhouten kozijnen op maat passen de deuren bij de uitstraling die je zoekt. Je hebt de keuze uit de standaard variant tuindeurkozijnen of kozijnen met zij- en/of bovenlicht. Kies de tuindeur die bij je past en vervolgens sturen wij de technische tekeningen op. Zodra deze zijn goedgekeurd, maken wij je tuindeuren op maat. Op deze manier voorkomen we misverstanden.

Een houten tuindeur op maat

Houten tuindeuren vormen de ideale verbinding tussen je woonkamer en de tuin. Tevens geven ze je huis karakter. De houten tuindeuren van Houten Kozijn Outlet bestel je geheel op maat. Deze zijn goed geïsoleerd en houden inbrekers buiten. Met onze tuindeuren van hardhout ben je ook beschermd tegen geluid van buiten en weersinvloeden.

Wanneer je kiest voor tuindeuren met zij- en/of bovenlicht, dan profiteer je van veel lichtinval. Ideaal voor een donkere woonkamer. Bij je tuindeur heb je de keuze uit het type deur (dicht of glas), de draairichting van de deur en de grondverfkleur (crème, lichtgrijs of antraciet). Optioneel zijn een DTS onderdorpel, kiepraam en HR++ glas.

Tuindeur online bestellen

Bij ons bestel je eenvoudig je houten tuindeur online. Tijdens het bestelproces vul je vijf eenvoudige stappen in. Je vult alle juiste specificaties en maten in en hoeft bovendien niet direct te betalen. Door middel van een goede afstemming en communicatie met jou, komen we uiteindelijk tot een eindresultaat wat perfect afgestemd is op jouw wensen. Op het moment dat wij alles gecontroleerd hebben en akkoord hebben ontvangen, gaat het productieproces pas van start.

Plaats je bestelling gemakkelijk en snel

Heb je een keuze kunnen maken en wil je een tuindeur door ons op maat laten maken? Vul dan al je voorkeuren in en plaats je bestelling. Na akkoord op de technische tekening gaan wij graag aan de slag met het op maat maken van je tuindeuren. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0162 435271 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnoutlet.nl.

We leveren alle hardhouten kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.