TUINDEUREN


Met houten deuren geef je je huis iets extra’s. Het creëert meer ruimte en je kunt de tuin echt betrekken bij je huis. Ook creëer je met tuindeuren meer lichtinval in je huis. Met hardhouten kozijnen op maat passen de deuren bij de uitstraling die je zoekt. Op deze pagina vind je ons assortiment aan hardhouten tuindeuren. Je hebt de keuze uit de standaard variant tuindeur kozijn of voor kozijnen met zij- en /of bovenlicht. Kies het tuindeur kozijn dat bij je past en vervolgens sturen wij de technische tekeningen op. Zodra deze goedgekeurd zijn, maken wij je kozijnen met tuindeuren op maat. Op deze manier voorkomen we misverstanden.

Houten tuindeuren op maat

Houten tuindeuren vormen de ideale verbinding tussen je woonkamer en de tuin. Tevens geven ze je huis karakter. De houten tuindeuren van houtenkozijnoutlet.nl kunnen geheel op maat besteld worden. Tevens zijn ze goed geïsoleerd en houden ze inbrekers buiten. Met onze tuindeuren van hardhout ben je ook beschermd tegen geluid van buiten en weersinvloeden. Wanneer je kiest voor tuindeuren met zij – en/of bovenlicht, dan profiteer je van veel lichtinval. Ideaal voor een donkere woonkamer. Na goedkeuring van onze technische tekening, gaan wij aan de slag om je kozijn met tuindeuren op maat te maken. Wij leveren enkel maatwerk. Hierbij heb je ook de keuze uit het type deur (dicht of glas), de draairichting van de deur en de kleur (crème, lichtgrijs of antraciet). Optioneel zijn een DTS onderdorpel, kiepraam en HR++ glas.

Tuindeur online bestellen

Bij houtenkozijnoutlet.nl bestel je eenvoudig je houten tuindeur online. Door onze overzichtelijke website en vele opties tijdens het bestelproces kun je ongetwijfeld de voor jou geschikte tuindeur kunt vinden. Tijdens het bestelproces vul je vijf eenvoudige stappen in. Je vult alle juiste specificaties en maten in. Je hoeft bij ons niet direct te betalen. Door middel van een goede afstemming en communicatie samen met jou, komen we uiteindelijk tot een eindresultaat wat perfect afgestemd is op jouw wensen. Op het moment dat wij alles gecontroleerd hebben en akkoord hebben ontvangen, dan gaat het productieproces pas van start. Dit doen wij aan de hand van een stappenplan. Bekijk ons stappenplan op de stappenplan-pagina.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.