Skip to main content

Schuifpui


Ben je van plan om een houten schuifpui te kopen? Dat is een geweldige aanwinst voor je woning. Je bespaart namelijk ruimte, creëert meer lichtinval en geeft jezelf een mooi uitzicht op je tuin. Wij maken je schuifpui perfect op maat, net zoals al onze andere producten. Wil je dus een schuifpui voor een voordelige prijs kopen? Bij Houten Kozijn Outlet vind je wat je zoekt!

Voordelig een enkele of dubbele schuifpui kopen

Wil je een hef schuifpui met schuifdeuren voor buiten bestellen? Je kunt een enkele of een dubbele schuifpui van hout bestellen. Wij maken elke schuifpui op maat. We kunnen een schuifpui voor een overkapping maken, of als een (extra) achterdeur naar je tuin. Wil je een overkapping met schuifpui laten maken, kijk dan zeker eens bij ons aanbod schuifpuien. Twijfel je nog tussen openslaande tuindeuren of een schuifpui? Kijk dan bij ons aanbod openslaande tuindeuren.

Glazen schuifpui met dubbel of triple glas (HR++ of HR+++)

Je kunt een 2-delige of 4-delige schuifpui van hout bestellen met dubbel of triple glas. Dit wordt ook wel HR++- en HR+++-glas genoemd. Beide glassoorten hebben uitstekende isolerende eigenschappen, doordat ze aan de binnenkant zijn uitgerust met een coating die de warmte weerkaatst. Hierdoor heb je dus geen last van warmteverlies met jouw schuifpui. Het belangrijkste verschil is dat dubbel glas de spouw gevuld is met lucht. Bij triple glas is de spouw gevuld met edelgas, wat beter isoleert dan droge lucht.Ook is triple glas iets zwaarder dan dubbel glas. Dit is voor huizen met oude raamkozijnen soms te zwaar glas, daarom wordt hier vaak voor dubbel glas gekozen. Wil je wel triple glas plaatsen in een oude woning, dan kan het dus nodig zijn om je oude kozijnen in zijn geheel te vervangen. Het glas in een schuifpui zorgt voor een uitstekende isolatie. 

Hordeuren voor jouw schuifpui op maat

Wij leveren voor alle hefschuifpuien horren op maat. Het maakt niet uit of je een houten schuifpui kiest die 2-delig of 4-delig is, en of je voor jouw hefschuifpui een hor van 2, 3 of 4 meter nodig hebt, wij maken bijpassende vliegenhorren voor jouw schuifpui. We passen de horren aan naar jouw schuifpui maten en zorgen dat deze perfect in de schuifpui deur passen.

Jouw hardhouten schuifpui bestellen: zo werkt het

Vul al je voorkeuren in voor je nieuwe schuifpui om direct de kosten te ontdekken. Plaats dan je bestelling. Wij sturen je dan zo snel mogelijk de technische tekening per mail. Zo kan jij nog een keer controleren of alle maten helemaal goed zijn. Pas op het moment dat jij de tekening goedkeurt, maken we de schuifpui voor je klaar. We willen dat je krijgt wat je verwacht. Zo voorkomen we misverstanden en leveren we je houten schuifpui veilig, snel en voordelig. 

De voordelen van een hardhouten schuifpui

Een van de voordelen van een schuifpui bestellen bij onze outlet is dat je zelf kunt kiezen welk glas je voor jouw schuifpui wilt hebben. Naast dat een dubbel of triple glas houten schuifpui voor binnen uitstekend isoleert, is het ook praktisch. Je kunt een schuifpui die wit gegrond is, namelijk eenvoudig te schilderen. Je kunt een houten hefschuifpui kozijn bovendien in elke gewenste maat laten maken, tot een maximale breedte van 4500 mm en een maximale hoogte van 2750 mm.

Wat zijn de kosten voor een houten schuifpui op maat?

Wil je een nieuwe schuifpui van hout bestellen en ben je benieuwd naar de kosten? Daar kunnen we duidelijk over zijn. De kosten voor een schuifpui, zijn afhankelijk van de afmetingen van de schuifpui, de glassoort (HR++ of HR+++), het aantal stapeldorpels, de soort onderdorpel en eventuele plissédeur en het veiligheidsbeslag. Ook de toevoeging van een ventilatierooster en Ekosiet-onderdorpel kunnen de prijs van jouw schuifpui beïnvloeden. Een nieuwe schuifpui op maat kun je dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Zo zijn de kosten voor een grote schuifpui van 4 meter vanzelfsprekend hoger dan de kosten voor eenzelfde schuifpui van 2 meter omdat je hier meer materiaal voor nodig hebt. De prijzen voor schuipuien zijn dus afhankelijk van jouw wensen en het soort schuifpui dat je wilt.

Houten schuifpui op maat

Na goedkeuring van de technische tekening sturen we de schuifpui naar je gewenste locatie. Omdat onze houten schuifpuien perfect op maat zijn, wordt de isolerende werking van het hardhout nog eens extra versterkt. Wanneer je een schuifpui op maat bestelt, heb je ook de keuze uit het type deur (dicht of glas) en twee grondverflagen in de RAL-kleuren crème, lichtgrijs of antraciet.

Daarnaast kun je kiezen voor een Ekosiet-onderdorpel, het installeren van een klepraam en HR++ glas. Wij doen ons uiterste best om mee te denken met jouw wensen.

Hulp nodig met jouw schuifpui bestellen? Ons team helpt je graag

Heb je nog vragen of wil je graag advies van een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Bel ons via 0162 435271 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnoutlet.nl.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, tenzij je hiervoor kiest. Deuren en tuindeuren bezorgen we zonder beslag en cilinders.