Skip to main content
Bestel voor 6 december en ontvang je kozijnen voor 31 december. Bestellingen die na 6 december worden geplaatst worden geleverd na 8 januari.
UNIEK IN NEDERLAND | Binnen 15 werkdagen GRATIS bezorgd
direct contact: 0162 435271

Schuifpui


Ben je van plan om een houten schuifpui te kopen? Dat is een geweldige aanwinst voor je woning. Je bespaart namelijk ruimte, creëert meer lichtinval en geeft jezelf een mooi uitzicht op je tuin. Wij maken je schuifpui perfect op maat, net zoals de rest van onze producten. Onze producten beschermen je huis tegen weersinvloeden en geluidshinder.

Je schuifpui bij ons bestellen

Het assortiment van Houten Kozijn Outlet beschikt over twee verschillende hardhouten schuifpuien:

Vul al je voorkeuren in voor je nieuwe schuifpui om direct de kosten te ontdekken. Plaats dan je bestelling. Wij sturen je dan zo snel mogelijk de technische tekening per mail. Zo kan jij nog een keer controleren of alle maten helemaal goed zijn. Pas op het moment dat jij de tekening goedkeurt, maken we de schuifpui voor je klaar. We willen dat je krijgt wat je verwacht. Zo voorkomen we misverstanden en leveren we je houten schuifpui veilig, snel en voordelig.

Houten schuifpui op maat


Na goedkeuring van de technische tekening sturen we de schuifpui naar je gewenste locatie. Omdat onze houten schuifpuien perfect op maat zijn, wordt de isolerende werking van het hardhout nog eens extra versterkt. Wanneer je een schuifpui op maat bestelt, heb je ook de keuze uit het type deur (dicht of glas) en twee grondverflagen in de RAL-kleuren crème, lichtgrijs of antraciet.

Daarnaast kun je kiezen voor een DTS-onderdorpel, het installeren van een klepraam en HR++ glas. Wij doen ons uiterste best om mee te denken met jouw wensen.

Wat gaat mijn schuifpui kosten?


De kosten van een schuifpui of kozijn op maat zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. In bovenstaand overzicht staan de verschillende schuifpuien waar wij over beschikken. Bij elke schuifpui staat een vanaf-prijs, om een indicatie van de prijs te kunnen geven. Echter, door verschillende keuzemogelijkheden in specificaties kunnen de kosten hiervan afwijken. De kosten van je schuifpui worden namelijk bepaald door het type deur, het type glas en een eventueel toevoeging van een ventilatierooster en DTS-onderdorpel.

Vraag ons om advies


Heb je nog vragen of wil je graag advies van een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Bel ons via 0162 435271 of stuur ons een e-mail via info@houtenkozijnoutlet.nl.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.