Schuifpui


Je bent van plan een houten schuifpui te kopen? Een hardhouten schuifpui is natuurlijk een geweldige aanwinst voor je woning. Je bespaart ruimte, geeft je kamer meer licht en jezelf een beter uitzicht op het groen in je tuin.

Zoals al onze producten, maken we jouw schuifpui perfect op maat. Ze beschermen je huis tegen weersinvloeden en houden geluidshinder buiten. Het assortiment van Houten Kozijn Outlet beschikt over twee verschillende hardhouten schuifpuien: een enkel schuifpui en een dubbele schuifpui.

Bestel wat je zoekt en wij sturen je de technische tekening per mail. Zo kan jij nog een keer controleren of alle maten helemaal goed zijn. Pas op het moment dat jij de tekening goedkeurt, maken we de schuifpui voor je klaar. We willen dat je krijgt wat je verwacht. Zo voorkomen we misverstanden en leveren we je hardhouten schuifpui veilig, snel en voordelig.

Houten schuifpui op maat


Een houten schuifpui bestel je bij Houten Kozijn Outlet. We maken je houten schuifpui volledig op maat.

Na goedkeuring van de technische tekening gaat de schuifpui in productie op weg naar jouw huis. Omdat onze houten schuifpuien perfect op maat zijn, wordt de isolerende werking van het hardhout nog eens extra versterkt. Wanneer je een schuifpui op maat bestelt, heb je ook de keuze uit het type deur (dicht of glas) en twee grondverflagen in de RAL-kleuren (crème, lichtgrijs of antraciet).

Daarnaast kun je kiezen voor een DTS onderdorpel, het installeren van een klepraam en HR++ glas. Wij doen ons uiterste best om mee te denken met jouw wensen.

We leveren alle kozijnen zonder HR++ glas, of je moet daar zelf specifiek voor kiezen. Deuren en tuindeuren brengen we naar je toe zonder beslag en cilinders.

Wat kost een schuifpui?


De kosten van een schuifpui zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. In bovenstaand overzicht staan de verschillende schuifpuien waar Houtenkozijnenoutlet.nl over beschikt. Bij elke schuifpui staat een vanaf-prijs, om een indicatie van de prijs te kunnen geven. Echter, door verschillende keuzemogelijkheden in specificaties kunnen de kosten hiervan afwijken. Zo hang het onder andere af van het type deur, het type glas en een eventueel toevoeging van ventilatierooster en DTS onderdorpel.

Heb je nog vragen of wil je graag advies van een van onze specialisten? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag. Voor meer informatie over ons bestelproces kun je ook terecht op onze bestelproces-pagina. Hier wordt het proces uitgebreid toegelicht.