Nu tijdelijk GRATIS verzending!

raamkozijn

Raamkozijn

draairaam

Draairaam

draairaam

Draai-/kiepraam

deurkozijn

Deurkozijn

tuindeur

Tuindeur

schuifpui

Schuifpui

Houten kozijnen, tuindeuren en schuifpuien.

Uw houten kozijnen specialist.

Wij maken van een huis een echt thuis. Houten Kozijn Outlet is jouw houten kozijnen specialist die daar voor gaat zorgen. Wij maken het bestellen van jouw houten kozijnen daarnaast erg makkelijk! Houten Kozijn Outlet bezorgt de kozijnen bij u op locatie. We brengen daardoor de sfeer van houten kwaliteitskozijnen en –deuren naar je toe. We hebben specifiek gekozen voor een webshop in plaats van een fysieke winkel omdat we weten dat je wél alles wil doen om je huis en je leven zo prettig mogelijk in te richten, maar niet altijd evenveel tijd hebt om op pad te gaan. Wij zorgen voor het gemak van een online winkel en tevens zorgt ons gepassioneerde personeel voor de service van een fysieke winkel.

Koop jouw op maat gemaakte kozijnen nu via onze webshop. Dit is gedaan in een paar simpele stappen. Wij checken altijd de bouwplannen met u alvorens we overgaan tot productie. Pas als u akkoord geeft op de tekeningen wordt het proces in gang gezet. Wij produceren raamkozijnen, deurkozijnen, tuindeuren en schuifpuien.

Assortiment kozijnen


 • 3-vaks kozijn incl: 2x Draairaam
  Vanaf 729,95

 • Deurkozijn met zijlicht links
  Vanaf 829,95

 • Deurkozijn met zijlicht links en bovenlicht
  Vanaf 879,95

 • Deurkozijn met zijlicht rechts en bovenlicht
  Vanaf 879,95

 • 2-vaks kozijn incl: 1x Draai kiep-raam
  Vanaf 489,95

 • Tuindeur kozijn
  Vanaf 1.952,95

 • 2-vak kozijn incl: 1x Draai-kiep raam met bovenlicht
  Vanaf 479,95

 • 4-vaks kozijn horizontaal
  Vanaf 305,95

 • Deurkozijn
  Vanaf 779,95

Voordelig online hardhouten kozijnen bestellen

Voordelig online hardhouten kozijnen bestellen doe je bij Houten Kozijn Outlet. Met een breed aanbod aan raamkozijnen, draai- en kiepramen, deurkozijnen, tuindeuren en schuifpuien vindt u altijd het kozijn die u nodig heeft. De houten kozijnen van Houten Kozijn Outlet geven elk huis een authentieke sfeer. De houten kozijnen van Houten Kozijn Outlet zijn altijd perfect op maat, duurzaam en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Dit komt omdat wij geen fysieke winkel hebben en daarom kosten besparen. Wij maken een thuis van je oude huis, nieuwbouwwoning of wat voor huis je ook maar wilt voorzien van warme en sfeervolle hardhouten kozijnen. Je zult snel merken dat online kozijnen bestellen nog nooit zo makkelijk was en zo gedaan is! Voor je het weet heb je je nieuwe kozijnen in huis! Wil je meer weten over het proces of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Milieubewuste kozijnen

Omdat wij willen bijdragen aan een beter milieu, leveren wij alleen milieubewuste kozijnen die met zorg gewonnen zijn. Wist je dat je ook bijdraagt aan een beter milieu door gebruik te maken van houten kozijnen? Bij het winnen van de grondstoffen voor andere soorten kozijnen zoals aluminium, stalen of kunststof kozijnen komen er veel milieuvervuilende stoffen vrij. Bij het winnen van hout is dit minimaal. Daarnaast is het ook zo dat houten kozijnen een hogere isolatiewaarde hebben dan aluminium, stalen en kunststof kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de winter, en de koelheid in de zomer beter in jouw huis of kantoorpand blijft zodat je minder energie kwijt bent aan stookkosten of bijvoorbeeld energiekosten voor een airco. Zo heb je onderaan de streep een lagere energierekening en zorg je voor een beter milieu!